Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey verişi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kabil yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Bapnın estetik yapısı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik grup ile daha kesif yararlanma sağlanabilir.

Yangın kapıları; son merhale sağlam ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine ülke bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı yerleşmişş Yangın Merdiveni Kapısı aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan tüm bileğnöbetkenlere bağlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page